Záväzky na rok 2011

Na rok 2011 si dávam takéto záväzky:

  1. Myslím, že mojim najväčším záväzkom je vytvoriť a pracovať na internetovom projekte drivel.sk. Je to niečo, na čom pracujem už skoro 2 roky a stále mám urobený len zlomok z chceného. Priority sa menia a z chystaného projektového business plán sa orientujem na jeho realizáciu ako zadanie mojej diplomovej práce na TUKE.
  2. Pracovať menej s počítačom a získať tak viac času na robenie iných veci. Nereálne predsavzatie, ale i tak sa pokúsiť naplniť ho.
  3. Erasmus, Erasmus, Erasmus. Je to vec, po ktorej som dlho túžil. A teraz keď som ju dosiahol, je to myslím najhoršia vec čo sa mi v živote stala. Preto keď budem v zahraničí, budem robiť všetko preto aby som nemusel vracať grantové peniaze a nesklamal niektorých ľudí doma. To znamená venovať sa škole a práci na úkor nasledujúcich bodov.
  4. Momentálne spravujem 6 stránok. Som ich majiteľ alebo prevádzkovateľ. Mesačná návštevnosť dokopy nie je uspokojivá a rád by som do konca roka 2011 chcel dosiahnuť aspoň 4-násobok návštevnosť. To všetko však za podmienky, že za pc a internetom strávim menej času.

    Prvá vec ktorú asi urobím bude, že si napíšem zoznam všetkých veci a nápodov, ktorými chcem vylepšiť stránky a možné riešenia ako sa k návštevnosti dopracovať.Napr. taký prehľad týždňa na zaciatocnik.sk je neuveriteľné náročný na čas. Príprava jedného článku trvá približne deň. Na druhú stranu, prináša obrovský benefit a potenciál pre čitateľa a stránku – každý týždeň je niečo nové a informácie sa dajú získať z rôznych zdrojov a uhla pohľadu.
  5. Neviem kde na to zoberiem čas, no moja ctižiadosť učiť sa nové jazyky ma ženie doperedu. Dúfajuc, na konci budúceho roka bude schopný porozumieť až 7 jazykom. Nové jazyky, ktoré by som sa chcel naučiť je holandčina, francúzština, španielčina a taliančina.
  6. Rád by som chcel prečítať mnohé knihy. A to:
  7. Hryziem si nechty. Je to strašný zlozvyk a neviem sa ho zbaviť…
  8. Denne cvičiť. Po mnohých zdravotné problémy s chrbticou zo začiatku roka som sa rozhodol cvičiť pravidelne. Bohužial, moja lenivosť je častokrát väčšia ako bolesť.
  9. Momentálne neviem čo a ako, budúcnosť je otvorená. Neviem čo ma čaká. Chcem sa pripraviť na fakt, že keď príde na lámanie chleba, budem sa rozhodovať v budúcnosti rýchlo. Možno zmením školu, možno pôjdem na čunder okolo severských štátov Európy. Možno investujem a kúpim si Mac Air. Možno ma vyhodia zo školy samotnej, možno začnem pracovať a platiť vyššie dane. Vecí je veľa. No v každom prípade by som sa mal naučiť robiť len jednu vec denne. Robiť ich mnoho naraz mi v kvalite nejde …

Ak sa to tak vezme, tak je toho dosť. Budem mať však rok na to aby som niečo zmenil, však ? 🙂

This entry was posted in Voľný čas, Zo života and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.