Prehľad 19. týždeň – Testovanie limitov

Po množstve tvrdej práce a mnohých míľnikoch na mňa tento týždeň jednoducho doľahla lenivosť. Našťastie vďaka webu, ktorý som ľuďom začal ukazovať, som sa opäť dostali na správnu cestu. Ak ma preto stretnete, len sa ma to spýtajte ako sa mi v ceste darí – hneď dostanem motiváciu pracovať tvrdšie 🙂

Pondelok a utorok som sa zúčastniť firemného školenia zo Zend Frameworku. Niektoré ciele mojej cesty presahujú rámec severného tripu. Zlepšiť sa v programovaní na úroveň digitálnych nomádov je jedna z nich. Toto školenie ma len ubezpečilo v tom, že OOP je budúcnosť a je len na mne aby som sa programovaniu začal viac venovať.

Sobota bola bláznivá. Pripojil som sa k Bratislavským Erazmákom a spolu sme sa plavil hore mŕtvym ramenom Dunaja. Potom do mesta zavítal môj bratranec, s ktorým sme testovali litrovú 12tku v klubovni. Večer sme ukončili v Slovenskom Rozhlase, v komornom štúdiu číslo 5 na živom komentovaní Eurovízie v prítomnosti bláznivej dvojice Baláž – Hubinák.

Holandský The Common Linnents – môj favorit Eurovízie

Čo som sa teda cez túto sobotu naučil? Slnko je bitch! Pri splave som mal na sebe len vestu a tak mi úplne spieklo ruky. V pondelok boli megačervené. Do vaku na severnu cestu si teda pribalím určite jednu vec o ktorej som vôbec neuvažoval – krém na opaľovanie.

bonus – Tento týždeň som videl film Into the wild. Príbeh Alexandra Supertrampa je pre mňa v mnohom poučením a zároveň som sa utvrdil v názore, že snažiť sa mapovať verejne svoju polohu a plány počas takejto cesty je správne a môže mi zachrániť aj život.

Upútavka na film Into the Wild
This entry was posted in Cestovanie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.