Severná cesta – Prehľad 18 týždeň – web severnacesta.sk

Slovensko na 1. mája oslávilo 10 rokov od vstupu do EÚ. Od tohto dňa som zároveň začal oficiálne prezentovať svoj plán severnacesta.sk.

Nápad severnacesta.sk sa začal v mojej hlave tvoriť od decembra roku 2013 no a v tomto okamihu som dosiahol už niekoľko míľnikov. V prvom rade som si ujasnil kam chcem ísť a čo chcem dosiahnuť. Začal som aj pracovať na veciach, ktoré ma tam dostanú. Schudol som napr. 10 kíl, zabehol štvrť maratón alebo daroval po prvýkrát krv. Zisk dobrej fyzickej kondície som pokladal za ukončenie prvej fázy mojej prípravy.

Eskalácia Ukrajinsko-Ruského konflikt je jedna z vecí, ktoré pri zrode myšlienky severnacesta.sk neboli.

Spustením webu a verejným odhalením, že sa na túto cestu dám začala 2. fáza môjho plánu. Symbolický dátum 1. máj sa blížil a slovenskú časť stránky som pred 1. májom dokončil len tak tak . Dúfam, že stránka dá momentálne mnohým dobrú predstavu, čo vlastne chcem dosiahnuť. Ak sa Vám môj web páčil, prosím pomôžte mi a zahlasujte čo si mám zobrať so sebou 🙂

U nás v rodine je 1. máj malý sviatok. Keď sme pred 10. rokmi vstúpili do EÚ, celá rodina sa zišla a oslávila to. Odvtedy sa stretávame každý rok pri obede a oslavujeme vstup dobrým jedlom a zábavou.

Tento týždeň som stihol otestovať ešte jednu kritickú vec pre moju cestu – mobilný internet v zahraničí. S rodičmi sme sa vybrali cez víkend do Maďarska, kde som testoval mobilný internet. Nefungoval. Preštudoval som si materiál od operátora a postupoval som podľa inštrukcii. Spojenie sa nepodarilo nadviazať. Budem sa o problému mobilného internetu v zahraničí viac venovať.

This entry was posted in Cestovanie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.