Otvorení list tvorcom Česko – Slovenského internetu

Nasledujúci text som preposlal niektorým z tvorcov a priekopníkov na poli Česko – Slovenského internetu s nádejou, že získam ich názor na výsledky mojej diplomovej práce. Ak sa chcete zapojiť ste srdečne vítaní.

Dobrý deň

Volám sa Andrej Buday a píšem Vám, pretože ste sa v minulosti zaujímali o projekt DriveL.sk alebo patrite medzi lídrov na poli Česko – Slovenského internetu. Rad by som Vás preto oslovil a požiadal Vás o váš názor na projekt DriveL.sk.

Projekt DriveL.sk je časť mojej diplomovej práce, ktorú realizujem na Technickej Univerzite v Košiciach v spolupráci s ngo Združením Autoškôl Slovenskej Republiky a e-learningovým portálom e-ducation.com od spoločnosti Empire Systems s.r.o.

DriveL.sk je zameraný na mladých ľudí a študentov autoškôl. Ide o hybridný model e-learningu pozostávajúci zo súboru html stránok a platenej verzie na portály e-ducation.com (momentálne v testovacej prevádzke). Tvorba e-learningu pre autoškoly je komplikovaná v mnohých smeroch. Ideou bolo preto počas celej tvorby vytvoriť dlhodobo udržateľný nástroj pri vnímaní súčasných a budúcich technologických trendov s ľahkým spôsobom aktualizácie. Jednoducho povedané vytvoriť mobilné vzdelávanie pre mobilných ľudí.

Rád by som vás poprosím o kritiku a to v 2 smeroch:

1. Chcel by som poznať váš názor na to čo vidíte a ako sa vám to páči. Kritizovať môžete čokoľvek. Projekt si môžete aj pozrieť na vlastné oči na stránke http://demo.drivel.sk

2. Vyplňte prosím dotazník na stránke https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFkxQUFWNDA1dWdTNFdBdDBiZHltUFE6MQ

Váš názor je možné vyjadriť v dotazníku alebo obratom odpovedať na tento emial. Odpovede sú anonymné. Dotazník mi veľmi pomôže pri záverečnom hodnotení. Ak budete mať záujem, máte možnosť aj ZADARMO získať prístup do platenej časti DriveL.sk.

Ďakujem za váš čas a teším na všetky vaše odpovede. Ak môžete, prosím prepošlite tento email vašim priateľom, kolegom alebo zamestnancom. Ďakujem.

Ak máte záujem dozvedieť sa o projekte viac napíšte mi prosím na môj osobný email andrej.buday@gmail.com. Alebo sa o projekte DriveL.sk dozviete viac:
web – http://www.drivel.sk/novinky
Twitter – https://twitter.com/drivel_sk
Facebook – http://www.facebook.com/pages/DriveLsk/170197959692665#

This entry was posted in Škola and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.