Tip na záchranu nechcenej batožiny v lietadle

Určite sa vám už stalo, že vás na letisku odmietli nechať prejsť kontrolov do lietadla skôr ako vám zabavili vodu či iné veci (potraviny, voňavky, krémy, …). Myslím, že cez kontrolu si môžete zobrať maximálne 200ml tekutín. Vo svete existuje celá rada iných obmedzení a zakázaných predmetov, ktoré sa nesmú dostať do lietadla. Moja známa musela riešiť podobný problém.

Pri prehliadke našli mojej známej domáci džem, ktorý odmietli pustiť. Veď viete ako je to s domácimi výrobkami … Moja známa sa radšej pri prehliadke otočila a odišla, akoby mala džem hneď vyhodiť. Pokúsila sa radšej niečo vymyslieť. Prišla s celkom jednoduchým nápadom. Proste sa rozhodla ten džem z letiska domov poslať. Avšak nájsť na letisku poštu nie je tak bežné. Ale podarilo sa to. Bola tam. Čo tam nebolo, bola škatuľa do ktorej by džem mohla zabaliť. Nakoniec sa taká krabica našla na letisku úplne inde, na mieste strát a nálezov batožiny.

Keď nabudúce budete cestovať s niečim s čím vás nepustia do lietadla, zistite si či na letisku cez ktoré prechádzate je pošta 🙂

This entry was posted in Cestovanie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.