Súťaž s navrhom nového dizajnu internet bankingu pre mBanku

mBanka spúšťa súťaž, ktorej cieľom je vytvoriť nový dizajn pre ich internet banking. Musím povedať, že som bol poriadne v šoku, keď som videl ako vyzerá internet banking mBanky. Je to internetová banka bez internet bankingu.

Súťaží sa zaoberá vytvorení nového dizajnu. Zapojiť sa môže ktokoľvek z 3 krajín (Slovensko, Česko, Poľsko). Porota vyberie 10 najlepších návrhov, z ktorých ľudia vyberú víťaza. Návrhy sa budú vyberať z dvoch technických foriem. Zapojiť sa môžete s návrhom vytvoreným v html/css formáte. Ale aj s návrhom vytvoreným vo photoshope, resp. v grafickej forme. A to si myslím nie je spravodlivé. Ľudia ponúkajúci html/css odovzdávajú reálny stav dizajnu, oproti návrhom v grafickej forme. Grafické návrhy nikdy neodrážajú reálny výstup v prehliadačoch.

Určite sa zapojím. Záver súťaže je až 31. 12. 2010. Už teraz mám nazbierané nejaké materiály na inšpiráciu. Inšpirovať sa však treba tými najlepšími:  Paypal, Apple, mojou RSS čítačkou, … Treba si však dobre preštudovať podmienky súťaže.

Vecné ceny v súťaži ma vôbec nezaujímajú. Oveľa viac sa teším zo samotnej možnosti vytvoriť naozaj niečo veľké a prospešné, čo budú ľudia denno-denne používať.

This entry was posted in Internet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.